Diamond Club // Fredrik Jullum + Ma Jester // Kampen Bistro

INFORMACJE O IMPREZIE

Velkommen til en ny runde Diamond Club på Kampen Bistro med Ma Jester + Fredrik Jullum fra scenekanten!

Dørene åpner kl.20.00

Fredrik Jullum:
Fredrik Jullum, som i 2019 slapp sin første single Young Boy, er nå klar for sin debut konsert. Etter en lengre tid i en kreativ prosess med mange nyinnspilte sanger satser Fredrik Jullum på å slippe EP i 2020. Han tar med seg et fulltallig band og den ferske porteføljen sin til Kampen Bistro 30. Januar.

Ma Jester
Ma Jester er et nytt og spennende Oslo-band med dype røtter fra tjukkeste Toten. Musikken byr på en blanding av poppete hverdagspoesi, rock, og svevende indie med beina godt planta på bakken. Musikken, som tekstene, er søkende; i en stadig dobbelthet mellom det faste nære og det flytende fjerne forsøker Ma Jester å treffe noe allment på en måte sjeldent hørt før. Å sette ord på følelser, opplevelser og tilstander som ofte er utilnærmelige, nær sagt utenfor språket, er et viktig arbeidsmotto, så vel som leveregel, for låtskriver Mads Gjetmundsen. Gjetmundsen kler intrikate budskap opp i et konkret ordspråk, hvis røtter i en nyenkel litterær tradisjon ikke er til sjenanse for de ofte fargesprakende historiene som formidles. Dra krakken bortåt glaset, og se utover nye territorier.

Velkommen:)

Restrykcje

Ograniczenia

Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.